Hund & Fys

Anja Arnergård

Mød Anja Arnergård

Mit navn er Anja og jeg mor til 2 og gift med Søren. Hjemme hos os er hundene vores store passion og vi er så heldige selv at ha 4 skønne tibetanske spaniels.

Jeg er opvokset med hunde og var da heller ikke i tvivl om at når jeg blev voksen så skulle jeg bestemt også ha min helt egen.

Jeg har altid haft en stor kærlighed til alle hunde, og derfor faldt det også naturligt at det var det jeg skulle uddannes indenfor da vi lagde vores tidligere arbejdsliv om. Jeg føler mig heldig og privilegeret i at få lov til at arbejde med så mange forskellige hunde og racer. Jeg glæder mig hver dag jeg vågner over at jeg skal ha endnu en dejlig dag med en masse skønne hundesnuder der kommer forbi og bliver afhjulpet de problemer de har. Det giver en dejlig følelse i kroppen at se dem gå glade ud af klinikken med logrende hale, så ved jeg at jeg har gjort en forskel.


I år 2017 blev det besluttet at der skulle forandringer til i arbejdslivet. Så der blev googlet en del for at finde lige netop det jeg havde lyst til at arbejde med fremadrettet, og da jeg faldt over en masse spændende uddannelser inden for arbejdet med hunde så var beslutningen ikke svær at tage. Så derfor startede jeg i august 2017 på uddannelsen som Veterinær Rehabiliterings Terapeut. Sideløbende med den tog jeg efter uddannelse i KST.


I Maj 2018 blev jeg dyrlæge eksamineret, og mit nye arbejdsliv kunne gå i gang.


Det har været en spændende rejse gennem uddannelsen og det nye arbejdsliv, men det har bestemt været det hele værd.

Jeg holder mig fortsat opdateret på hvad der kommer af spændende uddannelser, og jeg vil løbende melde mig til nye og spændende uddannelser og kurser.


Det var et par ord om mig, hvis der er noget du er i tvivl om eller har brug for at vide så er du velkommen til at ta kontakt. Jeg ser frem til at modtage din 4 benet bedste ven og dig i klinikken.

Anja Arnergård

Hundefoder

Hund & Fys

Anja Arnergård

Forhandler af

© All rights reserved.